Level 9 Bar - Restaurant

Level 9 Bar - Restaurant

Υψηλή Γαστρονομία και Μοναδική Θέα

Αναβαθμίστε τη γαστρονομική σας εμπειρία και φτάστε τη σε νέα ύψη στο Level 9 Bar Restaurant, στο rooftop του ξενοδοχείου που προσφέρει μια σύνθεση γεύσεων από την διεθνή και μεσογειακή κουζίνα. Απολαύστε το προσεκτικά επιμελημένο μενού μας, τα signature κοκτέιλ μας και τις εξαιρετικές επιλογές καφέ. Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά από τις 10:30 έως τις 23:00, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα εξαιρετικό γεύμα με πανοραμική θέα της πόλης που εξαπλώνεται πέρα από τον ορίζοντα. Το Level 9 Bar Restaurant συνεχίζει να λειτουργεί ως bar έως τη 01:00, παρέχοντας ένα κομψό περιβάλλον για βραδινή χαλάρωση και στιγμές διασκέδασης.

Καθώς απολαμβάνετε την μοναδική ατμόσφαιρα του Level 9 Bar Restaurant στο rooftop, μπορείτε να συνδυάσετε ένα αναζωογονητικό μπάνιο στην πισίνα που λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00 κι είναι διαθέσιμη σε όλους τους διαμένοντες του ξενοδοχείου μας.

Στο Holiday Inn Thessaloniki, η γαστρονομική σας εμπειρία, η διασκέδαση κι η χαλάρωσή σας αναβαθμίζονται σε απαράμιλλα ύψη.

Κάντε κράτηση

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name