Προηγμένες υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία

Προηγμένες υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία

Elevate Your Business Experience with Premium Services

Ως ξενοδοχείο που ανταποκρίνεται στις υψηλές επαγγελματικές σας απαιτήσεις, παρέχουμε μια πλήρη γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσαρμόζονται αποκλειστικά στις ανάγκες σας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που δεσμεύονται να προσφέρουν υψηλού επιπέδου λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών γραμματείας. Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:30 έως τις 16:30.
Επιπλέον, οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, εξασφαλίζοντας ότι έχετε πρόσβαση σε απαραίτητα εργαλεία, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, δυνατότητες email, φαξ και φωτοτυπικού, καθώς και ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet χωρίς διακοπή. Προσφέρουμε επίσης, αποκλειστικό Internet Corner μέσα στo Open Lobby μας, παρέχοντας στους επαγγελματίες πελάτες μας υπολογιστές και πρόσβαση στο διαδίκτυο όλο το εικοσιτετράωρο.
Όσον αφορά το Open Lobby, έχουμε διαμορφώσει το χώρο για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Με την εισαγωγή του E-Bar μας – ένα σύγχρονο κέντρο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων – το νέο ισόγειο μετατρέπεται σε έναν ενοποιημένο χώρο που ενώνει αρμονικά τη ρεσεψιόν, το εστιατόριο, το μπαρ, το media lounge και το επιχειρηματικό κέντρο. Παραμείνετε συνδεδεμένοι με δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας στον χώρο της υποδοχής χρησιμοποιώντας τους υπολογιστές του E-bar ή ακόμα και τον δικό σας. Χρειάζεστε να εκτυπώσετε το εισιτήριο επιβίβασής σας; Η υπηρεσία απομακρυσμένης εκτύπωσης σας καλύπτει. Στο Holiday Inn Thessaloniki, δίνουμε προτεραιότητα στην επιτυχία σας, εξασφαλίζοντας τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζεστε.