Εκεί που η κομψότητα συναντά την άνεση από το 1968

Η επιτομή της πολυτέλειας στην καρδιά της πόλης

Μοναδική άνεση για όλους στα all-inclusive δωμάτια

Standard Δωμάτια

Χαλαρώστε στα Standard δωμάτια του Holiday Inn Thessaloniki. Η ικανοποίηση των επισκεπτών αποτελεί προτεραιότητά μας, για αυτό και τα δωμάτια είναι κατάλληλα εξοπλισμένα, ώστε να διασφαλίσουν την άνεση και τη λειτουργικότητα.

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση στο Family Room του Holiday Inn Thessaloniki. Σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες της οικογένειας, αυτή η ευρύχωρη σουίτα των δύο (2) υπνοδωματίων προσφέρει έναν συνδυασμό χαλάρωσης και λειτουργικότητας.

Τα δωμάτιά μας

Όλα τα δωμάτια του Holiday Inn Thessaloniki έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση κι ηρεμία. Η ατμοσφαιρική διακόσμηση τους σε γήινους χρωματισμούς, έχει επιλεχθεί προσεκτικά δημιουργώντας έτσι ένα ελκυστικό και ζεστό περιβάλλον που κάνει κάθε επισκέπτη να νιώθει «σαν το σπίτι του

Αναβαθμίστε την διαμονή σας σε μια από τις Junior σουίτες του Holiday Inn Thessaloniki. Διαθέτουν έναν επιπλέον χώρο καθιστικού με έναν καναπέ-κρεβάτι, για μεγαλύτερη ευελιξία στη διαμονή σας κι επιπρόσθετες παροχές που ενισχύουν την άνεση και την πολυτέλεια.

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια στις Deluxe σουίτες μας. Οι τέσσερις (4) Deluxe σουίτες του Holiday Inn Thessaloniki συνδυάζουν την απόλυτη άνεση με την πολυτέλεια.