Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Κοινωνικές Εκδηλώσεις στο Holiday Inn Thessaloniki

Γιορτάστε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας στο Holiday Inn Thessaloniki

Ανακαλύψτε τους κατάλληλους χώρους για επιτυχημένες κοινωνικές εκδηλώσεις στο Holiday Inn Thessaloniki, στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης. Οι αίθουσές μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα κοινωνικών εκδηλώσεων, από cocktails και parties μέχρι gala dinners και πολλά άλλα.

Εμπιστευθείτε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας στο Holiday Inn Thessaloniki. Η αξιοπιστία, η εμπειρία και το διακεκριμένο σέρβις αποτελούν την εγγύηση για μια επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία θα παραμείνει αξέχαστη τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.
Οι πολυτελείς, άνετες και πλήρως κλιματιζόμενες αίθουσες διακοσμημένες με φινέτσα και προσοχή στη λεπτομέρεια μπορούν να φιλοξενήσουν από 80 έως 400 άτομα. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Τμήματος Δεξιώσεων αναλαμβάνει τη γαμήλια δεξίωσή σας από την αρχή έως το τέλος με ιδιαίτερη φροντίδα και συνέπεια. Ο σεφ του ξενοδοχείου και το επιτελείο του συνθέτουν απολαυστικές γαμήλιες προτάσεις, εμπνευσμένες από την Ελληνική και διεθνή κουζίνα, είτε για καθιστό μενού, είτε για μπουφέ, λαμβάνοντας υπόψη και το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο επιθυμείτε να κινηθείτε. Η γαλλική σαμπάνια που σερβίρεται με την κοπή της τούρτας είναι προσφορά του Holiday Inn Thessaloniki στους νεόνυμφους. Η βραδιά κορυφώνεται με τη διαμονή του ζευγαριού στη γαμήλια σουίτα και ένα υπέροχο πρωινό σερβιρισμένο στο δωμάτιο, όλα προσφορά του Holiday Inn Thessaloniki στο ευτυχισμένο ζευγάρι…

Στο Holiday Inn Thessaloniki, δέσμευσή μας είναι να δημιουργήσουμε ξεχωριστές κοινωνικές εκδηλώσεις για εσάς, γεμάτες με στιγμές χαράς κι ευτυχίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ονοματεπώνυμο